Skip to main content

Nieuwe website online

| Webmaster |

Al enige tijd werkt de ‘oude’ website niet meer naar behoren. Tegelijkertijd is de rol van webmaster binnen onze gemeente overgenomen door iemand anders. Die twee zaken samen maken dat er werd besloten tot een nieuwe website. Nu je dit leest, heb je de nieuwe site gezien 🙂

Verschil met de oude website

De oude website was gebouwd in het ‘Content Management Systeem’ (CMS) Joomla terwijl de huidige website is gebouwd in het CMS WordPress. Voor jou als bezoeker verandert en weinig, maar door deze wisseling van CMS moest wel de gehele site opnieuw worden gemaakt.

Eenvoud

De nieuwe website bevat minder informatie en pagina’s dan de oude website en daarvoor is bewust gekozen. We hebben willen onderkennen dat de website vooral het ‘visitekaartje’ naar buiten is, maar verder nauwelijks een rol speelt voor de gemeenteleden zelf. Uitgezonderd de documenten in het ‘besloten gedeelde’ van de website. Dit gedeelte is ook op de huidige site aanwezig en vergt inloggen. Slechts enkele documenten zijn zonder inlog te raadplegen.

Account

Als het goed is, heb je inmiddels een mail ontvangen van de webmaster met daarin instructies voor het aanmaken van een gebruikersaccount op de nieuwe site. Geen mail ontvangen? Stuur een mail naar de webmaster en vraag om een account. Ook voor onvolkomenheden, vragen of suggesties rondom de website kan je je daar melden.

Reacties (1)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *