Skip to main content

Leuk je te ontmoeten!

Je bent van harte welkom bij de NGK De Ontmoeting in Zwolle.  

Voel je welkom om deel te nemen aan onze gemeenschap en samen met ons te groeien in geloof, liefde en dienstbaarheid. Kom langs en ontdek wat het betekent om bij De Ontmoeting te horen. 

Lees verder

Familiedienst ‘vermist!’

Zondag 2 juni is het tijd voor een feestelijke familiedienst voor de hele kerkelijke familie. Het thema is ‘vermist!’. Het wordt een dienst vol actie. We gaan samen zoeken en ontdekken. Er zijn challenges, er is interactie en een heus mannenkoor. Kortom: zorg dat je dit niet mist!

Lees verder

40dagen podcast

Net als vorig jaar zal er tijdens de 40dagentijd (ook wel: lijdenstijd) wekelijks een podcastaflevering online verschijnen op zondag die aansluit bij de preek van die ochtend.

Lees verder

24 december Familiekerstfeest

Drie avonturiers reizen de wijzen achterna die een bijzondere ster hebben ontdekt. Waar gaan die wijzen heen en waarom hebben ze van die mooie geschenken bij zich?

Lees verder

Startzondag

Als gemeente startten we het nieuwe seizoen gezamenlijk op (start)zondag 17 september. Hieronder vindt u enkele foto’s van deze viering.

Lees verder

Kerken in Kwazulu-Natal

De NGK Zwolle steunt met andere kerken samen een aantal kerken in Kwazulu-Natal in Zuid-Afrika. Het is prachtig om te zien hoe deze missie gegroeid is, vol van enthousiasme!

Lees verder