Op zoek naar jou?

| Webmaster |

Nu de nieuwe website een feit is, is de webmaster op zoek naar mensen die bepaalde pagina’s en onderdelen kunnen bijhouden. Denk daarbij aan de pagina met de komende diensten, het toevoegen van de actuele week- en maandbladen en nieuwsberichten zoals deze.

Social Media

Deze nieuwe website wordt gekoppeld aan de social media kanaal van NGK Zwolle. Dat zijn Facebook en Twitter. Openbare nieuwsberichten, zoals deze, worden straks automatisch doorgeplaatst naar beide. Dit geldt uiteraard niet voor nieuwsberichten die een besloten karakter hebben (en inloggen vereisen). Mensen hoeven voor het laatste (gemeente)nieuws dus alleen maar een social media account te volgen.

Op zoek

De webmaster draagt er zorg voor dat de website functioneert, up-to-date blijft en bovenal ook veilig. Hij kan ook meedenken over nieuwe functionaliteiten van de website. De redactie van de pagina’s ligt in handen van één of meerdere redacteurs. Zo houdt de penningmeester de pagina over financiën bij en de scriba de pagina’s over de kerkenraad en gemeente.