Skip to main content

Uitleg bij downloads

| Webmaster |

In het menu van de nieuwe website vind je een item getiteld ‘downloads’. Wat kan je daar vinden en hoe kan je er toegang toe krijgen? Op die vragen wordt antwoord gegeven in dit bericht.

Downloads

Downloads zijn bestanden die vanaf de website te downloaden zijn. Meestal zijn dat zgn. PDF bestanden zoals week- en maandbladen, maar ook adreslijsten, wijkoverzichten en het NGK2 informatieboekjes zijn als download te vinden. Op de pagina downloads vind je alle downloads bij elkaar; je hoeft daarvoor niet ingelogd te zijn.

Je ziet vrij snel dat downloads in drie categorieën zijn opgedeeld: maandbladen, weekbladen en diversen. Met enige vertraging vind je hier de nieuwste bestanden. Het laatste week- en maandblad worden bovenaan de pagina ‘uitgelicht’ (featured) zodat je die altijd bij de hand hebt.

Rechten

Nu hoor ik je denken: maar die informatie dient toch niet openbaar beschikbaar te zijn? Daar ben ik het – als webmaster – helemaal mee eens. Wanneer je een download aanklikt is de kans zéér groot dat je de melding krijgt dat inloggen verplicht is. Het ontruimingsplan is wél zonder inloggen te downloaden 😉

Heb je al een account aangemaakt op uitnodiging? Log dan even in en je hebt toegang tot alle downloads. Indien je nog geen account hebt, dan kan je die aanvragen via de e-mail bij de webmaster.

Tot slot

Helaas was het bij het toevoegen van alle downloads niet mogelijk automatisch op datum te sorteren. Groen en rijp staat dus nog door elkaar. De komende periode maak ik dat alsnog ‘chronologisch kloppend’. Tot die tijd: blader door de pagina’s heen of gebruik de zoekoptie.

(Testje)

Als testje plaats ik dit bericht ook (geautomatiseerd) door naar onze Facebook pagina en ons Twitter kanaal. Puur om te kijken of alles goed werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *